Nautische wetenschappen

Voor je start

Besloten om ervoor te gaan? Welkom aan boord (dat is de laatste woordspeling, beloofd). Om de start helemaal vlekkeloos te laten verlopen, breng je best deze puntjes vooraf in orde. Neem gerust contact op met de studentenadministratie als je vragen hebt. We helpen je heel graag verder.

Verzekeringen

Varen houdt risico's in en tegen die risico's moet je je verzekeren. Gelukkig kan je deelnemen aan de polissen van onze school: die zijn ruim dekkend en niet te duur.

 

  • Schoolpolis: hiermee dek je jouw aansprakelijkheid af tijdens de schoolactiviteiten, stages en studiereizen en word je vergoed bij lichamelijke ongevallen tijdens de schoolactiviteiten en op de weg heen en terug naar de Hogeschool.
  • Arbeidsongevallen-stagiairs: deze polis dekt je arbeidsongevallen af tijdens je verplichte stage. De eventuele ongevallen op de weg van en naar de stageplaats worden opgevangen door de Schoolpolis.
  • Assistancepolis: hiermee dek je de kosten van repatriëring, reisbijstand en verzeker je de terugbetaling van medische kosten in het buitenland na ziekte of ongeval (na tussenkomst van de mutualiteit) voor de buitenlandse reizen die in het kader van de schoolactiviteiten worden gemaakt.