Ben jij een toekomstige CEO of engineer?

Kiezen voor een maritieme opleiding is kiezen voor een sterke carrière, een unieke sector, een uitstekend netwerk en een oneindig boeiende wereld. Op zee? In een haven? Hier of aan de andere kant van de wereld? Jij beslist. Antwerp Maritime Academy (Hogere Zeevaartschool) biedt je alvast alle mogelijkheden.
Vind je opleiding
On board
boot

Infodagen 2024

Wil je weten of een maritieme opleiding iets voor jou is? Dat ontdek je tijdens een van onze infodagen.

Lees verder

Dé maritieme hogeschool van België

Ambieer je een carrière in de maritieme sector? Dan geef je die in Antwerpen een vliegende start. Onze opleidingen behoren tot de beste ter wereld en onze campus bevindt zich in het epicentrum van de Europese scheepvaart. Voeg daar jouw talent en werkkracht aan toe, en niemand houdt je straks nog tegen.

Innovatief

Staar je niet blind op het uniform van onze studenten en de glazen kasten vol scheepvaartherinneringen op de campus. Hier omringen we je met de meest moderne tools en technieken om je vak te leren, van geavanceerde software tot de grootste scheepvaartsimulator van het land.

 

We bouwen as we speak een hypermodern tweede lesgebouw met aula's en praktijklabo's volgens de meest moderne standaarden. En je krijgt hier les van ervaren maritieme specialisten die maar wat graag de propere theorie aftoetsen aan de zoute realiteit van het leven op zee. Zodat jij straks niet alleen een diploma op zak hebt, maar ook barst van de bruikbare inzichten.

Ontdek onze campus
On board

Wat een netwerk

Wie hier afstudeert, heeft niet alleen een diploma in handen. Je maakt ook deel uit van een ijzersterk netwerk van maritieme bedrijven en dienstverleners waar jouw diploma deuren opent. Hier, maar ook in het buitenland. Dat is een onbetaalbare voorsprong die zich een leven lang blijft uitbetalen.

Dr. Rowan Van Schaeren ~ Algemeen Directeur

AMA nieuws

Laatste nieuws uit de maritieme wereld

Als je zo verbonden bent met de maritieme sector, dan pik je al eens een nieuwtje op. Die vind je op deze pagina's.