Onderzoekers

Kapitein Dr. Kris De Baere

heeft een langdurige relatie met de Antwerpse Zeevaartschool. Hij begon er als student in 1977 en behaalde in 1988 een academische master in de Nautische Wetenschappen en in 1990 zijn titel van Kapitein ter lange omvaart.

Lees meer

Dr. Geert Potters

maakt deel uit van het corrosieteam van de Hogere Zeevaartschool Antwerpen, en is tegelijk Coördinator Onderzoek voor de hele instelling.

Lees meer

Dra. ir. Remke Willemen

stapte als tiener in de maritieme sector via de zeilwereld. Ze studeerde in 1998 af in de Nautische Wetenschappen aan de Hogere Zeevaartschool, maar vervolgde haar studie en behaalde een ingenieursdiploma Maritieme Technologie aan de Technische Universiteit in Delft.

Lees meer

Drs. Raf Meskens

behaalde in 2008 het diploma van Master in de Nautische Wetenschappen aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Hij behaalde een aanvullend diploma in Veiligheids- en Milieutechnologie, bij Agoria, Sectorfederatie van de Technologische Industrie.

Lees meer

Dr. Deirdre Luyckx

werd opgeleid als wiskundige en behaalde een doctoraat in de eindige meetkunde en een masterdiploma in statistische data-analyse aan de Universiteit Gent. In 2007 begon ze als docent aan de Hogere Zeevaartschool Antwerpen en stapte zo in de fascinerende maritieme sector.

Lees meer

Dra. Katrijn Verhasselt

behaalde in 2013 haar Master in Nautische Wetenschappen aan de Zeevaartschool. Daarna studeerde ze natuurkunde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde ze in 2016 haar Master in Science.

Lees meer

Drs. Ewoud De Meyer

behaalde in 2020 het diploma van Master in de Nautische Wetenschappen aan de Hogere Zeevaartschool Antwerpen. Hij schreef zijn masterproef over de aangroeiwerende werking van coatings en raakte gepassioneerd door corrosie en coatings.

Lees meer